УБИЙСТВЕН ПОЛЕТ - СПЕКТАКЪЛ С ИЗБОРИ

НОВИНИ

Приключи представянето на "Убийствен полет" като част от проект BGCULTURE-2.001-0018

За последните 12 месеца представихме 10 представления в София и 25 пътуващи представления. За символичната цена от 1 лв. спектакълът беше гледан от близо 4000 човека публика в Монтана, с. Годлево, Костинброд, Елин Пелин и кв. Орландовци в София.

Повече за резултатите от дейностите по проекта можете да видите в промо видеото ни тук: https://youtu.be/n0tsKKbmqqM 

До скоро!

Беше истинска приказка, красива природа и топли, сърдечни хора.

С. Годлево, това беше първата ни, но не и последната среща!

До скоро!

Скъпа публика, след прекрасното време, което споделихме с уникалните хора от община Разлог и Банско, както и в с. Годлево, топлата обстановка и прекрасната публика ни заредиха с много положителна енергия и  настроение. 

Благодарим Ви, направихте ни истински щастливи.Знаете ли какво?
Нашият екип вместо да се пече на плажа, губи вече търпение за срещата си с публиката в с.Годлево от 16ти до 21ви юли 2022г.

Село Годлево се намира в планински район, в полите на Рила планина, на 6 km от Разлог,

Това ще бъде изключително изживяване и за нас и за вас!

"Красотата ще спаси света"- Фьодор Михайлович Достоевски


Отново среща с публиката в гр. Елин Пелин, читалище "Елин Пелин"

Датите, които предстоят са 26.07 и 27.07 в Елин Пелин от 19:00 часа. Септември месец на 23.09 и 24.09 отново на това прекрсано място. 

Очакваме ви!!!

 гр. София на 30.09/1.10/7.10 в Освобождение от 19:00 часа 2022г.

Който е пропуснал тази уникална комедия да заповяда, за да се посемее от сърце и да се замисли за нещата от живота и живота от нещата.

Отнова среща с публиката в гр. Костинброд на 13ти; 18ти; 20ти април 2022г.

Среща на актьорите с публиката

Всичко, което правим го правим със сърце и душа. Репетираме неуморно, обожаваме комедията, стараем се да направим едно истински забавно и смислено представление за вас !

  гр. София на 23ти май; 20ти; 29ти юни 2022г., Кино- театър "Освобождение"

Седем странни персонажа са част от екипажа,който с радост ще ви покажа, за съдбите им ще ви разкажаи от кеф ще ви размажа...Живеем или се преструваме?Мечтаем или само сънуваме?

Всичко това в "Убийствен полет, спектакъл с избори" - смях до небето с няколко щипки сълза.

Благодарение на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ЕИП) чрез Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“ на Министерството на културата.


23, 25.06.2022г.- гр. Елин Пелин, читалище "Елин Пелин"


"Убийствен полет, спектакъл с избори" беше на гости в гр. Елин Пелин Елин Пелин.

Аплодисментите и щастливите емоции, още ни държат в добро настроение.

Уникална публика, нямаме търпение за следващите ни срещи

на  26.07 и 27.07 в гр. Елин Пелин от 19:00 часа, както и септември месец

на 23.09 и 24.09 в Елин Пелин.

Представленията  в гр. Монтана

За целият ни екип е истинско щастие срещите с публика, аплодисментите, прекрасните обратни връзки от доволни и вдъхновени зрители. Грейналите и замислени лица на хора от всякакви възрастови групи след спектакъла ни, в които те са не само зрители, а и участници и техният глас се чува.


Обратна връзка от доволни зрители

"Браво! Бяхте страхотни и изобщо не съжалявам, че пропуснах последния час в даскало, за да гледам този уникален спектакъл

😃

От много време насам не бях гледал нещо толкова свежо, интересно и забавно. Личи си, че сте вложили много труд, желание и творческа мисъл! Пожелавам на Вас и Вашите колеги много здраве, късмет и успехи! Продължавайте да радвате хората, защото смехът е най-добрият лек срещу лошото настроение

😉

(А вие определено знаете как да лекувате хората" 

Ученик


💥

ТУРНЕ 2022 на "Убийстен полет, спектакъл с избори"

💥Монтана идваме!

Скъпи приятели,

С оглед на продължаващите противоепидемични мерки в страната и Света, касаещи и организирането, и провеждането на културни събития,

ТУРНЕ 2022 на" Убийстен полет, спектакъл с избори" ще се проведе в гр. МОНТАНА, ще бъдат спазени всички актуални към датата на провеждане на съответния спектакъл противоепидемични мерки, наложени от публичните власти.

ДАТИ - ТУРНЕ 2022

14 МАРТ - Монтана, Общински младежки дом, 19:00 ч.

📍

15 МАРТ - Монтана, Общински младежки дом, 19:00 ч.

📍

17 МАРТ - Монтана, Общински младежки дом, 19:00 ч.

ЦЕНА НА БИЛЕТА - 1ЛВ.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

🎭Убийствен полет в гр. София!

Нямаме търпение да Ви поканим на крилете на нашият полет от София към Осло в името на Вашето още по-добро преживяване!

 Спектакълът се осъществява благодарение на сдружение „От сърце към сърце“, съвместно с партньорството на Culture Break Borders от Норвегия.

Билети за представлението на  03.12.2021г.(петък)в  Кино-театър „Освобождение”, голяма сцена са вече в продажба. Цена за билета -1 лв.  Постановката е реализирана с подкрепата на

 Програма "Културно предприемачество, наследство и сътрудничество".Представленията в гр. Костинброд

Аплодисменти и дълбоко развълнувани зрители - така преминаха трите премиерни представления на иновативният театрален комедиен спектакъл „Убийствен полет - спектакъл с избори“. Той беше представен пред публика в гр. Костинборд, на 10, 15 и 22 октомври от 19:00 ч., в НЧ „Иван Вазов-1947” - голям салон.

Най- интересна беше реакцията на хората, защото те участват в спектакъла. Освен смешните ситуации, на които станаха свидетели, те трябваше да взимат решения, които дълго време коментираха на излизане от залата.

Здравейте, искам да изкажа огромната си благодарност към целият Ви екип и за изключителното и професионално актьорско майсторство! Часове след спектакъла, с приятелката ми разисквахме различните персонажи и почти единодушното решение на публиката да изхвърлят Егото от себе си! Искрено ще се радвам, постановката да стигне до сърца и душите на много хора, за да се огледат в огледалото на своята същност и да изхвърлят, това което им пречи в живота! Пожелавам Ви успех!“ Борис Христов, зрител.

 


Готови за премиера

Комедийният спектакъл "Убийствен полет" ще Ви забавлява гарантирано!!!!Този театрален полет ще се погрижи за доброто Ви настроение с поредица представления из цялата страна! Започваме на 10.10.2021г. (неделя) с гр. Костинброд, читалище "Иван Вазов" - 19часа.

💙

"Всеки творец твори, за да споделя. Така, както Бог е сътворил „всичко видимо и невидимо”, за да го сподели с човека, така човекът дава най-доброто и най-съкровеното от себе си, за да го сподели с другите хора и да го върне към Бога. Бог не твори от принуда или от необходимост, а единствено от любов, от желание да сподели Своята любов. Двигателят на истинското споделяне винаги е любовта." Теодора Димова


⭐️Започнахме репетиции

Вече е ясен екипът, който ще реализира постановката "Убийствен полет, спектакъл с избори."

Под режисурата на Георги Къркеланов в ролите влизат: Аделина Петрова, Даяна Ханджиева, Галина  Бонева/ Евгения Роева, Станка  Велинова, Васил Бовянски, Иван Станчев, Тони Карабашев.

Първата репетиция започна с наздравица с шампанско, а ръководителят на проекта Иван Милев пожела "На добър час" на екипа.


⭐️Запознайте се с актьорите

  •  Красивата Даяна Ханджиева влиза в кожата на  опитната стюардеса Вивиан. Това е последният й полет. За нея е важно да е щастлива – с цената на всичко!

  • Аделина Петрова е току-що назначената стюардеса Поли.  Наивна, силно любопитна – тя няма търпение да се сблъска с новия си живот.

  • Тони Карабашев - потиснатият син Косьо. Тих, възпитан, но вътрешно натоварен млад мъж.

  • Станка  Велинова - властната майка. Елегия  е секретар на Консерваторията.

  • Васил  Бовянски  се превъплащава в ролята на любовникът журналист. Хлъзгав женкар, който познава тайната на изневерите.

  • Галина  Бонева/ Евгения Роева  играе фоторепортерката Гергана, колежка на Тони отскоро  - нямала е търпение да се върне на работа след 2-годишно майчинство, което й се е отразило зле на психиката.

  • Иван Станчев  е Димо стрелецът. Той рискува много с участието си, дори живота си, но пък това е и неговият шанс да бъде забелязан на световно ниво – нещо, за което бившият спортист бленува.А знаете ли кой всява ред в хаоса?

Нашето НАЙ-ГОЛЯМО БОГАТСТВО!

Асистентът в проекта, човекът пред който няма нерешими проблеми, жената чудо, вихърът на Манастирски ливади - Антоанета Шуманова - Тони.


💙


Магията на театъра е жива, щом има такива хора, които се грижат за него.

⭐️Режисьорът е

Георги Къркеланов

Роден е в Пловдив завършва НГДЕК, “Константин Кирил Философ“ и НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов“ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър в класа на проф. Крикор Азарян. Има следдипломна квалификация по режисура за драматичен театър. Актьор в театър “Българска армия“ и Театър 199 „Валентин Стойчев“.

Той е първи пилот на борда на "Killer Flight - спектакъл с избори!"


Запознайте се с Culture Breaks Borders

Culture Break Borders се фокусира върху трансгранични културни проекти, включващи художници от всички жанрове.

Вярваме, че силата на изкуството генерира добри резултати във връзка с предизвикателствата, свързани с правата на човека, демокрацията и гражданското общество.Кой създаде историята?

Теньо Гогов дебютира в драматургията с пиеста "Убиствен полет, спектакъл с избори".

Сценарист в „Шоуто на Слави Трифонов“, „Столичани в повече“, „Ние, нашите и вашите“. Автор и водещ на комедийните риалити рубрики: „Героите на Теньо“, „Един известен в неизвестното“, „Седмичен коментар“ („Нека говорят“), към настоящият момент се изявява с авторска рубрика в сутрешното предаване "На кафе"

"Съвременният творец, а според мен и не само съвременният, повече се съмнява, отколкото вярва. Съмнението е постоянен спътник на творчеството. Професията е трудна, а да я упражняваш в България я прави тройно по-трудна"


⭐️